Αντίπαρος

Η Αντίπαρος είναι ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, δίπλα στην Πάρο. Μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο Σπήλαιο της Αντιπάρου με τους μεγάλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες, το Λαογραφικό Μουσείο και να περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια με τα κατάλευκα σπίτια, τα γραφικά ξωκκλήσια, τις όμορφες παραλίες και τον κεντρικό δρόμο με τα πολλά μαγαζιά και τις όμορφες βουκαμβίλλιες.

Η πρόσβαση στο νησί της Αντιπάρου γίνεται μέσω της Πάρου, με τη χρήση FERRY BOAT κάθε μισή ώρα. Μπορείτε να φθάσετε στην Πάρο μέσω αεροπλάνου από την Αθήνα ή μέσω πλοίου από τον Πειραιά. Σε περίπτωση που έρχεστε από το εξωτερικό, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια μέσω της ιστοσελίδας www.gtp.gr.

Το νησί μας είναι ένας ωραίος προορισμός για διακοπές ή για ημερήσια εκδρομή από την Πάρο. Πρόκειται για ένα μικρό νησί του Αιγαίου με 57χλμ. ακτογραμμή. Έχει ένα γοητευτικό χωριό (Κάστρο), όπου πραγματοποιούνται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το νησί ήταν περισσότερο γνωστό για το Σπήλαιο του και τη δεκαετία του ’80 για το “Rock ‘n Roll” στυλ των τουριστών που το επισκέπτονταν.

Σήμερα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομορφιά του νησιού μας έχει εκτιμηθεί και από διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται το νησί και κάποιοι από αυτούς διαμένουν μόνιμα κατά τη θερινή περίοδο.

Call Now Button